OVER

Ik, Monique (°1966), omschrijf mezelf graag als veelzijdig: coach, vertaler, docente en moeder van drie volwassen kinderen. En niet te vergeten: reiziger en huismus.

Vertrouwend op een rijkdom aan levens- en werkervaring uit de bedrijfswereld en het onderwijs en verworven kennis uit opleidingen, begeleid ik je tijdens je zoektocht naar wat echt waardevol is voor jou. We verkennen je vergeten wensen en dromen, en je tools om tot je volle potentie te komen.

Na een carrière van 18 jaar als HRM en mede-aandeelhouder in een retailketen, en aansluitend als docent NT2, besloot ik te luisteren naar mijn eigen verlangen naar verandering, en ik rustte niet voor de cirkel rond was. Ik volgde tijdens mijn functie als personeelsverantwoordelijke een opleiding in analyse en terugkoppeling van de persoonlijkheidstest NEO-PI-3 (Big Five).  De laatste paar jaar volgde ik de post-hbo opleiding persoonlijk coachen aan de Haagse Hogeschool, een jaaropleiding karakterstructuren en counseling, en een masterclass in transformationeel coachen. Ik verdiepte me in afscheid nemen en rouw, iets waar we allemaal onvermijdelijk mee te maken krijgen.

Ik heb weer leren vertrouwen op mijn eigen gevoel, mocht ervaren dat aandacht geven aan jezelf niet egoïstisch is, en dat verbinding met je eigen bron verbinding creëert met anderen.

Ik heb leren leven in plaats van overleven. Dit gun ik iedereen.

De grootste kracht van coachen is dat alles er mag zijn! Elk gevoel, elke gedachte, elk onderwerp is bespreekbaar.

Door zo in dialoog te gaan met jezelf kan je leren om om te gaan met emoties als schuld, angst, onzekerheid en twijfel zodat deze geen kans meer krijgen om in de weg te staan van je eigen ontwikkeling en kracht.

MIJN MISSIE

Samen met jou ga ik op reis. Ik begeleid je in alle openheid, eerlijkheid en eigenheid om een antwoord te vinden op de vraag die je bij mij heeft gebracht en om je te helpen bij verlies en verdriet.

Ik ontwikkelde hiervoor het programma Re-Breath, mijn gereedschapskist die nooit vol genoeg is, waaruit we samen kunnen putten.

INFLUENTE-DE NAAM

De naam Influente is ontstaan uit mijn liefde voor Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

Het is een versmelting van het Portugese “influência (invloed) en het Engelse “fluent” (vloeiend).

Als je in je kracht staat, oefen je invloed uit op jezelf en dat straal je weer naar anderen uit.

Zo kan je ongeremd meestromen met je eigen levensstroom en voed je niet alleen jezelf maar ook de mensen om je heen.

LOKATIE

Influente coaching is gevestigd in Culemborg (Gelderland) en is vertrouwd met online coaching; spreek je liever persoonlijk af en is Culemborg voor jou niet goed te bereiken, dan kunnen we beschikken over een sfeervolle ruimte van het Coachhuis. In de meeste Nederlandse steden is wel zo’n mooie plek te vinden, zodat een afspraak dichtbij jouw huis of werk makkelijk te plannen is.

Ook in tijden van COVID-19 kunnen we elkaar persoonlijk en live ontmoeten. In het Coachhuis en bij Influente in Culemborg zijn de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Als je liever buiten wil wandelen of wil beeldbellen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur mij een e-mail en we kijken samen naar wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur van tevoren, hierna wordt de helft in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen wordt het hele bedrag in rekening gebracht.