OVER

Ik, Monique Brouwer (°1966), omschrijf mezelf graag als veelzijdig: coach, vertaler én taaltrainer.

Ik kan vertrouwen op een rijkdom aan levenservaring en werkervaring binnen de bedrijfswereld en het onderwijs, alsmede op verworven kennis uit meerdere erkende opleidingen.

Na mijn afstuderen als master in de vertaalkunde in 1990 heb ik met veel plezier gewerkt als human resource manager, tekstschrijver en (beëdigd) vertaler Engels en Portugees (mondeling en schriftelijk).

Ik rondde in 2011 het postdoctoraat Didactiek Nederlands aan anderstaligen af aan de Universiteit in Antwerpen en in 2017 de opleiding Individuele coaching aan de Haagse Hogeschool, gevolgd door een masterclass Integrale coaching in februari 2021.

Er is nog zoveel te weten te komen over mens en wereld en wanneer en waar ik kan, blijf ik me ontwikkelen. Ik hou van talen en de diversiteit van mensen en wil al mijn talenten zoveel mogelijk inzetten.

Mijn focus ligt op Integrale coaching en taalcoaching NT2 (Nederlands als vreemde taal), en in mijn vrije tijd vertaal ik Portugese literatuur.

Als je bij Influente Nederlands komt leren leer je meer dan de taal. Je wordt als het ware ondergedompeld in de Nederlandse cultuur, met regelmatig een sprongetje naar België.

Kies je voor een coachtraject dan leer je jezelf te doorgronden, je vindt weer wie je bent en waar je vandaan komt, en neemt de touwjes van je leven weer in eigen handen.

Twijfel je of Influente iets voor je kan betekenen? Neem contact met me op en ik geef je meer details over mijn manier van werken. Hopelijk ben je er snel van overtuigd dat Influente voor jou een meerwaarde kan zijn.

Je kan bij Influente terecht voor:

Coaching

  • Integrale coaching
  • Persoonlijkheidstest/talent analyses (NEO-PI-R), Big Five

Language solutions

  • NT2/Dutch language learning
  • Vertalingen Engels en Portugees naar het Nederlands

INFLUENTE-DE NAAM

De naam Influente is ontstaan uit mijn liefde voor Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

Het is een versmelting van het Portugese “influência (invloed) en het Engelse “fluent” (vloeiend).

Als je in je kracht staat, oefen je invloed uit op jezelf en dat straal je weer naar anderen uit.

Zo kan je ongeremd meestromen met je eigen levensstroom en voed je niet alleen jezelf maar ook de mensen om je heen.